Gebze Belediyesi Mart Ayı Olağan Meclis toplantısı bugün gerçekleştirildi. Adnan Köşker Başkanlığı’nı yaptığı Meclis toplantısında gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

 

Gündem maddeleri ise şöyle: “Gebze Belediyesi mülkiyetindeki müstakil parsellerin satışına ilişkin Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu;  İmar planı tadilatı ile ilgili İmar Komisyonu Raporu;  Kadro ihdasına ilişkin İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü talebi; Belediyemizce düzenlenecek Yağlı Güreşlerde dereceye girenlerin ödüllerinin belirlenmesine ilişkin Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü talebi; Tavşanlı Mah. 2377 parseldeki 32207/101433 belediye hissesinin Tavşanlı Kent Meydanı projesi kapsamında cami yapımında kullanılmak üzere Kocaeli Büyükşehir Belediyesine devrine ilişkin Emlak ve İstimlak Müdürlüğü talebi; İmar planı tadilat taleplerinin görüşülmesi.”

GEBZE’YE KAPALI OTOPARK GELİYOR!

Gündem dışı bölümde Gebze için önemli açıklamalar yapan Başkan Adnan Köşker,”Gebze’de otoparklarla ilgili hakikaten bir sıkıntı var. Seçim beyannamemizde otoparklarla ilgili bir çalışma yaptık. O çalışmada inşallah devam ediyor. Adliye’nin taşınmasını bekliyoruz. Adliye’yi, kaymakamlığı ve İmam hatip Lisesini yıkıp oralara altı buçuk katlı 750-800 araçlı kapalı otopark yapacağız. Aynı zamanda eski devlet hastanesinin olduğu yeri de bekliyoruz. Onu da yıkıp 5-6 katlı bina yapıp altını komple o meydan otopark yapacağız” diye konuştu.