Özellikle yaz-kış sahada alın teriyle çalışan , evine ekmek götüren saha personeli ile sıcak ve samimi bir diyalog halinde olan Başkan Kocaman, Temizlik İşleri ekibiyle balık ziyafetinde buluştu.

Personelin görüşlerini önemseyen, onları dinleyen, yeri geldiğinde istişarelerde bulunan Başkan Kocaman, “Ekibimizle gurur duyuyorum. Vardiye devrinde düzenledikleri kaynaşma yemeğine beni de davet ettiler. Aynı sofrayı paylaşmaktan, ekmeği bölüşmekten onur duydum. Bir ve beraber oldukça işlerimiz daha bereketli, daha güzel oluyor. Emeklerinizden dolayı her birinize teşekkür ediyorum. Rabbim beraberliğimizi korusun, işlerinde kolaylıklar diliyorum” dedi.

Kartepe Belediye Başkan Yardımcısı Murat Balaban’ın da eşlik ettiği yemekte, Balaban, “Başkanımız, personelimize çok değer veriyor. Bunu her zaman hissettiriyor. Her zaman yanımızda, başkanımızın destekleriyle ekibimiz daha istekli, daha gayretli ve mutlu çalışıyorlar. Düzenlenen yemekte lüfer ızgara, içecek ve salata ikram edilirken, personel de işimizi seviyoruz, başkanımıza soframıza, misafir olduğu için teşekkür ediyoruz.