Dilovası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünün de içerisinde bulunduğu ilçede nadir kalan yeşil alanlardan Diliskelesi mahallesindeki Şehit İlimdar Atasoy Parkı'nı Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'in, itiraz etmeyeceğini taahhüt ederek Polisan'a teslim etmesi sonrası vatandaşlardan tepkiler gelmeye başladı.

Yunus Özlem Köse isimli vatandaş Diliskele mahalle muhtarı Mehmet Özay'ın sosyal medya heabındaki yaptığı ironi paylaşımıyla Şehit İlimdar Atasoy parkının satılmasına emeği geçen herkese ve satılmasına ses çıkarmayan Hamza Şair ile Diliskele mahalle muhtarı Mehmet Özay'a tüm halk adına teşekkürlerimi sunarım sözleriyle tepki gösterdi.

''HAMZA ŞAYİR'E VE MUHTARIMIZ MEHMET ÖZAY'A TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM''

Köse paylaşımında '' Şehit İlimdar Atasoy parkının Polisana peşkeş çeken Dilovası yönetimine tüm Dilovası halkı adına teşekkür ediyorum. Fabrikaların bol olduğu bir semt de o yeşil ağaçlarla dolu park, çok mide bulandıricıydı. Parkın satılmasına emeği geçen herkese ve satılmasına ses çıkarmayan başta belediye başkanımız Hamza Şair'e ve muhtarımız Mehmet Özay'a tüm halk adına teşekkürlerimi sunarım'' ifadelerinde bulundu.