Geçtiğimiz gün 16 askerimizi teröristlerin kurduğu hain pusuda şehit verdik.
Şehit haberleri üzerine tüm Türkiye, büyük bir acıya boğuldu.
Sokaktaki vatandaştan sanatçısına, çocuğundan yaşlısına herkes şehitlerine ağladı, terörü lanetledi. Evet belki terörü lanetlemek yetmez ama birileri de 7 Haziran öncesinde olduğu gibi bunların sorumlusu olarak belli kesimi yine hedef almaya başladı. 
Zamanında terör örgütüyle masaya oturan AKP değilmiş gibi şimdi olan olaylar nedense belli bir kesimin üstüne yıkılmaya çalışılıyor.
Aynı 7 Haziran öncesinde olduğu gibi şimdi de sanatçılar AKP’lilerin hedefi haline geldi. 
Sosyal medyada AKP kulislerindeki paylaşımlarıyla bilinen ‘Başkentçi’, alınan şehit haberlerinin ardından, HDP’ye oy veren ya da verdiği iddia edilen sanatçıların ismini tek tek sıralayarak sormuş, “HDP’ye oy verdikleri için vicdanen şimdi rahatlar mı?” diye.
Bu isimler arasında; Ahmet Mümtaz Saylan’dan Cüneyt Özdemir’e, Erdal Beşikçioğlu’ndan İsmail Saymaz’a kadar birçok isim de bulunuyor. İsimler arasında ilimizin yetiştirdiği, yaptığı dizi ve filmlerle tanınan aynı zamanda Kocaelisporlu’luğuyla da oldukça sevilen Onur Ünlü var. 
Aradan aylar geçti, kendilerini ‘ileri demokrasi’ söylemleriyle yan yana söyleyenler, sanatçıları hedef göstermeye devam ediyor.
Bakalım seçime kadar, buna benzer ne kadar ‘ileri demokrasi’ örneği göreceğiz!!