Batıyakası TV İmtiyaz Sahibi Bülent Kömürcü ve ekibi, Darıca’nın enlerinin seçileceği organizasyonun tanıtımı için bölge basını ile dün Darıca Park AVM Kahve Deryası’nda bir araya geldi. Bölgemizde internet üzerinden yayın yapan Batıyakası TV Gebze Bölgesi’ne her sektörde hizmet edenleri ödüllendirmek için Darıca, Dilovası, Çayırova ve Gebze’nin halkın oyları ile en iyilerini belirleyecek.

Bu kapsamda Darıca’nın en iyilerinin belirleneceği ilk organizasyon için geri sayım 4 Ocak itibari ile başladı. 25 Ocak’a kadar www.batiyakasitv.com internet adresinden oylamaların yapılacağı Darıca’nın en iyilerinin belirleneceği organizasyonda 12 kategoride beş aday yarışacak. 13 kategoride ise oylamaya katılmadan özel ödüller sahiplerini bulacak. 29 0cak günü Adnan Menderes Kültür Salonunda ödül töreni gerçekleştirilecek.

 

Lale KALAYCIOĞLU

12 KATEGORİ VAR

Toplantıda organizasyonla ilgili bilgilendirmelerde bulunan Kömürcü, organizasyon ve oylamada şeffaflığın kendileri için öneminden bahsederek hak edenin halk oyları ile belirleneceği, amacına uygun bir organizasyon olması için gayret ettiklerini belirtti.

Toplantıda basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Kömürcü, kategorilerdeki adayların belirlenme aşamasında ise bölgenin tüm dinamikleri ile görüşülerek karar verildiğini söyledi. Toplantıda sektöründe ve alanında öne çıkan beş adayın kıran kırana yarışacağı organizasyona şimdiden ilginin yoğun olduğu bildirildi.

Yarışacak 12 kategori şöyle; En İyi İş Adamı, En İyi İş Kadını, En İyi Genç İş Adamı, En İyi Genç Girişimci, En İyi Sanayici, En İyi Gayrimenkul, En İyi Sporcu, En İyi Esnaf, En İyi Siyaset Adamı, En İyi İnşaat Firması, En İyi Sivil Toplum Kuruluşu, En İyi Hemşeri Derneği.