Bölgemizde internet üzerinden yayın yapan Batıyakası Tv İmtiyaz Sahibi Bülent Kömürcü ikincisini düzenledikleri organizasyon hakkında basın açıklamasında bulundu. Kömürcü; “ İlkini düzenleyerek toplumdan gördüğümüz destek ve teveccüh ile ikincisini düzenlemeye karar verdik ve bunu her yıl yaparak bu bölgeye hizmet eden  hizmet erlerine teşekkür etmiş olacağız. 

Bunu Darıca ile başlattık, Çayırova ile devam ettirme düşüncesi içerisindeyiz. Eylül Ayının 22 si itibariyle www.daricaninenleri.com adresinden başlayacak olan oylama 25 gün devam edecektir. Oylama sonucunda birincilere ve kategorilere girmeden Darıca’ya hizmet edenlerin ödüllendirileceği geceyi 25 Ekim 2016 Salı günü saat 18.30 da Darıca Adnan Menderes Kültür Salonunda yapacağımız gecede ödülleri takdim edeceğiz. 

İlkini muhteşem bir karabalık önünde gerçekleştirdiğimiz gecenin ikincisinde, daha farklı bir organizasyon yapmanın düşüncesi içimdeyiz. Darıca’lı Darıca için yapılan her işin içerisinde oluyor ve destekte veriyor. 

16 Katagoride 5 aday yarışacak ve 12 isim ise oylamaya katılmadan ödüllerini alacaklar. Yarışacak 16 kategori şöyle; En İyi İş Adamı, En İyi İş Kadını, En İyi Genç İş Adamı, En İyi Genç Girişimci, En İyi Sanayici, En İyi Gayrimenkul, En İyi Bay Gayrimenkul Danışmanı, En İyi Bayan Gayrimenkul Danışmanı, En İyi Sporcu, En İyi Esnaf, En İyi Siyaset Adamı, En İyi İnşaat Firması, En İyi Sivil Toplum Kuruluşu, En İyi Hemşeri Derneği.En iyi muhtar, En iyi gıda-restaurant-cafe

Heyecanlı ve adil bir yarış temennileriyle Darıca’ya ve bölgemize hayırlı olsun” dedi.