Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz gönüllere dokunmaya devam ediyor. Bayan Yavuz 'Gönülden Gönüle Projesi' kapsamında Kandıra 'da engelli, yaşlı ve ekonomik yoksunluk içinde bulunan 15 aileyi evlerinde ziyaret etti. Bayan Yavuz ayrıca , halk eğitim merkezinde kursa devam eden kadınları ve anaokulundaki minikleri de ihmal etmedi..

Kandıra ziyaretlerinde Bayan Yavuz’a Kandıra Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran’ın eşi Çiğdem Yaran, Kandıra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Aynur Güldiken Sarıışık eşlik ettiler.

YAVUZ KURSİYELERİ TAKDİR ETTİ

Kandıra Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ayhan Kazancı’dan çalışmalar hakkında bilgi alan Bayan Yavuz, burada Kandıra bezinden yapılan birbirinden güzel el emeği göz nuru ürünlerin sergilendiği alanları gezdi. Kandıra yöresine has, tamamı Kandıra Bezi’nden yapılmış olan ‘Gelin Odası’nı gezen Bayan Yavuz, bu tür yerel geleneklerin ilimiz ve ülkemiz açısından çok değerli olduğunu belirterek yaşatılmasında ve geleceğe aktarılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.Daha sonra bayan kursiyerlerle de bir araya gelen ve yaptıkları el sanatı işleri yakından gören Bayan Yavuz, her bir emeği takdir ederek, başarı temennilerinde bulundu.

SELDA YAVUZ MİNİK ÖĞRENCİLERİ DE UNUTMADI 

Bayan Yavuz, daha sonra Kandıra Selma-Orhon Atameriç Anaokulu’nu ziyaret etti. Minik öğrencilerimiz tarafından çiçeklerle karşılanan Bayan Yavuz, onların hazırladığı minik gösteriyi büyük beğeni ile izleyerek, her birini ayrı ayrı tebrik etti. Daha sonra sınıfları ziyaret eden Bayan Yavuz, minik öğrencilere sohbet edip, onlara çeşitli hediyeler vererek mutluluklarına ortak oldu.

15 HANE ZİYARET EDİLDİ 

Haneleri tek tek ziyaret ederek ihtiyaçlarını, sıkıntılarını dinleyen, eksikleri bizzat yerinde gören Bayan Yavuz, Kandıra ilçemizde; 7 yaşlı, 4 engelli ve 4 ihtiyaç sahibi aile olmak üzere toplam 15 aileyi hanelerinde ziyaret ederek, ihtiyaçların çözümü noktasında gerekenlerin yapılacağını belirtti.Ailelerin memnuniyetinin gözlemlendiği, hayır duaların ağızlardan eksik olmadığı ziyaretlerde: “Sıkıntımızı yakından gelip gördünüz. Buraya gelmeniz bile bizim için bir mutluluk. Allah sizlerden razı olsun.” diyerek, Bayan Yavuz’u yolcu ettiler.