Toplantının açılış konuşmasını BBP Darıca ilçe Başkanı Muhsin Kara yaptı, “Bugün buraya geleren bizlere ve adayımıza sahip çıktığınız için sizlere teşekkür ediyorum” diyen Kara sözlerine şöyle devam etti “Bu iktidar döneminde Hukuk ve Basın özgürlüğü yok edildi. Hırsızlar baş tacı edildi. Bizler bu süreçte ben değil Biz diyerek çalışacağız. Partimizin başarısı için herkes taşın altına elini koymalı. Biz bu yolda yürürken ideallerimizden asla vazgeçmeyeceğiz. Bunların park yapmak dışında yaptıkları bir şey yok. Bizler bunlara belediyeciliği öğreteceğiz” dedi.

DEĞERLİ BİR TEŞKİLATIN İÇİNDEYİZ

BBP Kocaeli İl Başkanı Serhat Duyar ise şöyle konuştu: “Çok değerli bir teşkilatın il başkanı olmaktan dolayı büyük onur duyuyorum. Bugün Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Tablet dağıtarak eğitim sorununu çözeceğini zannediyor. Keşke o Tabletleri çocukların babaları alsaydı da çocuklar sevinseydi. Evet, bu seçimde gerginlikler elbette olacaktır. Bizler Muhsin başkanın yol arkadaşları olarak nasıl davranmamız gerekiyorsa öyle davranacağız.” dedi.

Daha sonra söz alan Büyük Birlik Partisi (BBP) Darıca Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir ise şöyle konuştu: “Bizde siyaset ağabey kardeş ilişkisi içinde geçiyor. Bu çok güzel bir şeydir. Bu ülke hepimizin. Bizim partimiz bu ülke için bedel ödeyen bir partidir. Seçim sürecini çok yoğun bir şekilde geçireceğiz. Biz parti olarak artık halkımızın birinci tercihi olmak istiyoruz. Önce kendimiz inanacağız sonra iktidar olacağız” dedi. Konuşmalardan sonra Meclis üyeleri tanıtımı yapıldı. Program toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.