Büyük Birlik Partisi Gebze'de ilçe teşkilat binası bugün gerçekleşen tören ile açıldı.

BBP Gebze ilçe teşkilat binasının açılış programına BBP Kocaeli İl Başkanı Kaan Şengil, BBP Kocaeli il Koordinatörü Metehan Küpçü, BBP Kocaeli 1'inci sıra milletvekili adayı Şerafettin Akdemir, Cumhur İttifakı’nın Gebze temsilcilerinden MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir, MHP Kocaeli milletvekili adayı Muhterem Çay, Alperen Ocakları il Başkanı Cüneyt Engin ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış konuşmasını yapan BBP Kocaeli birinci sıra milletvekili adayı Şerafettin Akdemir, “Sizin için sizlerden vekalet istiyoruz. Bu vekaleti de Allah’ın izniyle en güzel şekilde yapacağımıza da söz veriyoruz. Oyunuza talibiz. En güzel şekilde buna başarabileceğimize inanıyoruz” diye konuştu.

"2 MİLLETVEKİLİ"

Akdemir'in konuşması sonrası söz alan BBP Kocaeli İl Başkanı Kaan Şengil, "Bir milletvekili gerekirse 2 milletvekili çıkarıp mecliste hakkı haykırmak için bu mücadelenin içerisindeyiz. Şerafettin başkanım büyüklerinin önünde konuşamadı. Biz sizlere büyüklerinin önünde konuşamayacak edepte bir milletvekili sunduk" dedi.



BBP İl Başkan Yardımcısı Metehan Küpçü çoşkulu kalabalığa "Kocaeli’nin en güzel il ve ilçe binalarına sahip teşkilatın mensubu olmaktan gurur duyuyorum" sözleriyle seslendi.

KÜPÇÜ "GURUR DUYUYORUM"

Küpçü  “Düne kadar baktığınızda Gebze’de teşkilatlarını tam manasıyla tamamlayamamış teşkilattık. Bugün geldiğimiz noktada Kocaeli’nin en güzel il ve ilçe binalarına sahip teşkilatın mensubu olmaktan gurur duyuyorum.

"ARKADAŞLARIMIN HEPSİNE KEFİLİM"

Bizim önümüze çok engeller koydular. Uzağa gitmeye gerek yok. Siyaseti normal, sıradan siyasi partilerin yaptığı gibi yapmaya çalışmadık. Fark oluşturmak istedik ve bunları yaparken bize deli dediler. Arkadaşlarımın hepsine kefilim hepsi birer matematik uzmanı. Edebiyat ve felsefe alnında da çok iyiler" dedi.