Duyar: “Kent değil, protokol bayramlaştı”

Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Teşkilatı’nın bayramlaşma etkinliği bugün yapıldı.

BBP il merkezindeki bayramlaşmaya İzmit, Derince ve Körfez ilçe yöneticileri de tam kadro katıldı. BBP’nin bayramlaşma töreninde Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı Ömer Çeker, Türk Ocağı Başkan Yardımcısı Yücel Alpay Demir de hazır bulundu.  BBP İl Başkanı Serhat Duyar, ev sahipliğini üstlendiği etkinlikte, tüm katılımcıların bayramlarını kutladı. Duyar, yeni seçilen yöneticiler olhduğunu hatırlattı,. yönetimden Ümran Günal, Naci kasapodğılu, Erdoğan Koç ve Murat Anar’ı partililere tanıttı.

BBP HALKIN YANINDA

BBP İl Başkanı Serhat Duyar, Kent Bayramlaşması ile ilgili görüşlerini de aktardı. Duyar, şunları söyledi:

“- Kent Bayramlaşması’na bir çok parti gibi biz de katıldık. Ama orada Kent Bayramlaşması değil, protokol bayramlaşması yaşandı. Artık., Kent Bayramlaşması’nın adı protokol bayramlaşması olmalıdır. BBP olarak biz her zaman olduğu gibi, yine halkımızın yanındaydık” dedi.

“UMUDU BOŞA ÇIKARTMAYACAĞIZ”

Yaklaşan yerel seçimlerle ilgili de değerlendirmede bulunan BBP İl Başkanı Serhat Duyar, “İl yönetimi olarak seçimlerle ilgili daha fazla çalışacağız. Tüm teşkilatlarımızın da daha fazla katkısını bekliyoruz. Her ilçede yeni binalar açacağız. Halkın umudu artık BBP’de. Bu umutları boşa çıkartmayacağız” diye konuştu.