Gebzelilerin Gebze’nin il olmasıyla ilgili talepleri her geçen gün artıyor. Bilindiği üzere, Gebzelilerin bu talebi günden güne çığ gibi büyümeye devam ediyor.

Gebze'nin il olma serüveni özellikle MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin açıkladığı yüzüncü yılda 100 il projesinden sonra daha da artmaya başlayan “Gebze il olsun” seslerine bazı siyasilerinde katılmasıyla büyüdü.

Kişisel profesyonellikten ve kurumsallıktan uzak “Gebze il olsun” diyenlerin sayısıda her geçen gün artıyor. Bunlardan biride GTO Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu. 

Gebze, il olabilir ancak GTO Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu gibi aylardır ''gebzeilolsun.com” sitesini henüz hayata geçiremeyenler “gebzeilolsun.com” internet sitesini sosyal medyada kullanıcıların önüne çıkartarak bu internet sitesinde Gebze’nin il olmasına destek verilmesi istiyor..

Siteye girmek ve Gebze'nin neden il olması konusunda bilgi vereceği tahmin edilen internet sitesi bağlantısına tıklayan vatandaşlar internet sitesine ulaşamıyor. Sitenin adresi sosyal medyada paylaşılmaya devam ediyor.