Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem ile yönetim kurulunu misafir etti. İlçe başkanı Badem ile yönetimine başarılar dileyen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Bizim siyaset anlayışımız halka hizmet etmektir. Bu amaçla gece gündüz demeden çalıştık, Kocaeli ve Körfez halkına hizmet ettik’’ dedi.
 
AK PARTİ KÖRFEZ’DEN ZİYARET
 
AK Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem ile yönetim kurulu üyeleri, Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. Başkan Karaosmanoğlu, ilçe başkanı Badem ile yönetimine çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Karaosmanoğlu’na Kocaeli ve Körfez ilçede Büyükşehir’in yaptığı hizmetler nedeniyle teşekkür eden ilçe başkanı Badem ile beraberindekiler, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından bu yılın mart ayında yapılacak yerel seçimlerde Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na yeniden aday gösterilmesi nedeniyle duydukları memnuniyeti ifade etti.
 
HALKIMIZDAN HİÇ KOPMADIK
 
Siyaseti halka hizmet olarak gördüklerini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Körfez ilçe teşkilatımızın bugüne kadar olduğu gibi, bugünden sonra da en güzel şekilde çalışacağına gönülden inanıyorum. Körfez ilçede herkese ulaşacağınızı, her kapıyı çalacağınızı biliyorum. Kadın kollarımız ve gençlik kollarımız partimizin çalışkan birimleridir. Teşkilatlarımızla birlikte halkımızdan hiç kopmadık, nereden geldiğimizi hiç unutmadık. Büyükşehir olarak, Körfez ilçemize hayatı kolaylaştıran hizmetler yaptık’’ şeklinde konuştu.