İzmit Serdar Mahallesi Bilgin Sokak No:23 adresinde oturan Vedat Dumrul, Bursa’da oturan, ancık sık sık yanına kalmaya gelen uyuşturucu bağımlısı kardeşi Selçuk Dumrul’u(31) bulabilmek için her kapıyı çalıyor. Bonzai bağımlısı olan kardeşi Selçuk Dumrul’dan ekim ayı başından bu yana haber alamadıklarını belirten Vedat Dumrul, “Hayatından endişe ediyoruz” dedi, yardım istedi.

BURSA’DAN YÜRÜYEREK GELMİŞ

Kardeşi Selçuk Dumrul’un Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde oturduğunu belirten Vedat Dumrul, gelişmeleri şöyle aktardı:

“- Kardeşim Selçuk, evli. Uyuşturucuya başladıktan sonra kendini kaybetti. Bonzai içiyordu. Mustafakemalpaşa ilçesindeki evinden 18 Eylül’de ayrılmış. Yürüyerek İzmit’e gelmiş. Serdar mahallesindeki akrabalarımda kalmış. Zaman zaman benim yanıma gelir, bazen de diğer akrabalarımıza giderdi. Ekim ayının başında. bayram öncesi bir daha çıktı. Bugüne kadar hiç haber alamadık. Artık, hayatından endişe ediyoruz. Görenlerin, tanıyanların yardımını istiyoruz”

Vedat Dumrul, kardeşi Selçuk Dumrul’u gören veya tanışanların, en yakın güvenlik birimine, veya ((0539 6138061 veya 0534 259 79 39) numaralı telefonlara bilgi vermelerini rica etti.