İstanbul'da oturan Özgür T. isimli kadın şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanma davası açtığı eşi S. T.'nin yüzüne kezzap atması sonucu tanınmaz hale geldi. Kartal’da kaldırıldığı hastaneden Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.

Şiddetli geçimsizlik yaşayan Özgür T. 4 ay önce Kartal Adliyesi'ne giderek işsiz eşi S. T.'den boşanmak için dava açtı. Ardından Sabiha Gökçen Havalimanı yemekhanesinde iş bulan Özgür T., burada çalışmaya başladı. 24 Ocak cuma günü iş dönüşü Kartal'da ayrılmak istediği eşi tarafından yolu kesildi. S. T., yere yatırdığı Özgür T.'nin yüzüne üzerinde taşıdığı şişe içerisindeki kezzabı döktükten sonra kaçtı.

SAĞLIK DURUMU ÇOK KÖTÜ

Boşanmak isteyen eşine zarar veren S. T. olayın ardına kayıplara karışırken yaralanan Özgür T. ise sağlık ekiplerince ambulans ile Kartal Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Burada bir süre tedavi edilen Özgür T. daha sonra Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Yanık Ünitesi'nde sevk edilerek burada tedavisine devam edildi. Özgür T.’nin babası Mustafa Bulmuş, kızının yüzünde 2'nci derecede yanık oluştuğunu, olayın ardından kaçan damadının yakalanmasını ve cezalandırılmasını istedi. Polis olayla ilgili soruşturmasını sürdüğü öğrenildi.