Ak Parti Çayırova ilçenin önemli kurmaylarından birisi olan Ak Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu üyesi İdris Demir, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci hakkında haber yapan gazeteci Bülent Kömürcü'ye "Biz belediye başkanımıza, meclis üyesi ve daimi encümenlerimize sonuna kadar güveniyoruz. Asla Çayırova'nın ve çayırovalının hakkını kimseye yedirtmezler onların halka hizmetten başka bir dertleride olamaz bunu da böyle bilin" diyerek  çıkıştı!

Bülent Kömürcü, İdris Demir'in kendisine gösterdiği tepkiyi kendi facebook sayfasından şöyle anlattı;

"Dün akşam Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve iş Adamları Derneği nin Resort Otelde vermiş olduğu İftar Yemeğine sonradan katılan AK Parti Il Yönetim Kurulu Üyesi İdris Demirin Batiyakasi Gazetesinde Çayırova Belediyesi ile alakalı haberden dolayı bana karşı göstermiş olduğu tepkiyi anlamış değilim."

İŞTE İDRİS DEMİR'İN BÜLENT KÖMÜRCÜ'YE SOYAL MEDYADA Kİ TEPKİSİ

Bülent Kömürcü  Batıyakası'nın son sayısında çıkan haber üzerine, Çayırova Belediyesi tarafından açıklama yapıldı. Bu açıklamayı bundan sonra çıkacak olan sayıda yayınlayacağız. Meclisten sonra yerel gazetelerde çıkan haberler üzerine bu güne kadar açıklama yapılmaması merak uyandırdı? Önümüzde ki meclis toplantısında kameralarımız kayıt almak için meclis salonuna sokulmayabilir. Kamuoyunun bilgisine.

Idris Demir Bölgenin en çalışkan dürüst Belediyesi ve başkanı hakkında asparagas haberler yaptığın için teşekkür etmemimi bekliyordun Bülent bey

Bülent Kömürcü Kusura bakma ama bu haber Temmuz Ayı Meclis Toplantisidir. Kafama göre ve ya arzumuza göre haber yapmıyoruz. Sizden www.batiyakasitv.com adresinde yayınlanan meclis toplantısını izlemenizi tavsiye ediyorum. Hanimefendiligine ve şahsına inandığım sayın Fikriye Çelik ablam başkan vekilliği yaparken bu konu geçtiğinde hangi hal içinde olduğunu ve bu olaydan haberi olmadığını gördüm. Diğer meclis üyesi ayni zamanda encumen olan arkadasin ise BIRAKIN 5 DONUMU 1 DONUMU BILE SATILMAMISTIR dediğine şahit oldum. Siz önce yayinimizi izleyin. Bayram sonu ise kameralarımiz Çayırova sokaklarina inecek ve bu olayı vatandaşa soracağız. Bakalım vatandasta sizin gibi tepki gösterecek mi

Idris Demir Biz belediye başkanımıza, meclis üyesi ve daimi encümenlerimize sonuna kadar güveniyoruz. Asla Çayırova'nın ve çayırovalının hakkını kimseye yedirtmezler onların halka hizmetten başka bir dertleride olamaz bunu da böyle bilin. Hele hele belediye Başkanımz Sn Şevki Demirci göreve geldiği günden beri Çayırova kazansın diye gece gündüz çalışıyor israfdan kaçıyor,  çoğu kez belediyenin aracını bile binmiyor kendi aracını biniyor şahsım bunların şahidiyim..