Dilovası Mimarisinan Mahallesi 517 sokak üzerinde bulunan ziyaret parkının son hali içler acısı. Kullanılmaz hale gelen park, vatandaşların tepkisini çekti. Ziyaret Parkı’nın çok amaçlı kullanıldığını belirten ve çocuk oyun alanları olduğu gibi her yaştan vatandaşların burada spor yapma imkanı bulduğunu söyleyen mahalle sakinleri, parkın kullanılamaz hale geldiğini belirttiler.

Parkta bulunan oyun alanındaki zeminin sağa sola dağıtıldığı görülürken, parkın tamamen tahrip edildiği görüldü. Bu manzarayı gören vatandaşlar duruma tepki göstererek, ‘illa bir çocuğun başına bir şey gelmesi mi lazım’ ifade ettiler.

Gazetemiz 41havadis.com'a açıklamada bulunan vatandaşlar “Belediyemiz tarafından mahallemize güzel bir hizmet yapılmış fakat bakımsızlığı maalesef bugün çocuklarımıza tehlike yaratıyor. Yaklaşık 3 aydır parkın hali bu. Çocuk oyun gruplarının bazıları tahrip olmuş bazıları da bağlantıları kopma noktasına gelmiştir. Yürümenin bile zorlaştığı bu parkta, Allah muhafaza çocuklarımıza zarar verilebilir. Dilovası Belediyesinin bünyesinde çalışan o kadar elemanı var. Her parkta bir kişi görevlendirilseydi hem parklar temiz kalır, hem de tahrip edilmeleri engellenir. Yazık değil mi? Vatandaşlarımızdan duyarlılık beklerken Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'de sorumluluk gereği parkın eksiliklerinin giderilip daha güvenli ve çocuklarımıza huzurlu bir alan yapmalarını bekliyoruz. Burası Suriye değil, burası Dilovası Belediye Başkanın deyimiyle 'Yükselen Şehir Dilovası' ” şeklinde konuştular.