AK Parti İzmit İlçe Yöneticisi Murat Çakmak, hakkında açıklama yapan İzmit Belediye Başkan Danışmanı Cem Şakoğlu’na ‘hodri meydan’ dedi.
HİZMET ETMEKTEN ACİZSİNİZ
Çakmak’ın açıklaması şöyle: “İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, şehrin sorunlarını çözecek, yeni projeler üretecek danışmanlar yerine kendisine senaryolar yazacak, piyesler hazırlayacak şahısları kullanmayı çok seviyor.
İzmit’te 3 yılda öne çıkan tek ismin Cem Şakoğlu olması bunun en açık göstergesidir.
Bu şahıs rızkı veren Allah diyerek demogaji yapmış. Elbette buna iman ediyoruz. Ama bu rızkı nasıl kazandığımızın da bir gün hesabını vereceğimizi kendisine hatırlatmak isterim.
Eline aldığı hiçbir işte başarılı olamadığı halde eşeği sağlam kazığa bağlamak için belediyeye nasıl kapak attığını açıklarsa çok seviniriz.
Bir de benden sözlerimi ispatlamamı istemiş! Bu kolay da, sen bugüne kadar insanları karalayan yazılarının kaçını ispatladın ki, şimdi benden bunu isteme cüretini bulabiliyorsun?
Seni sadece ben değil, İzmit tanıyor. Köşe yazısı adı altında attığın iftiraları herkes biliyor. Benimle ilgili yargıya gitmeni, seninle orada yüzleşmeyi dört gözle beklediğimi özellikle belirtmek isterim.
Fethiye Caddesi’nde döşediğiniz bozuk mazgalların hesabını bile bizden soracak kadar hizmetten acizsiniz. Her gün çocukların yaralandığı bu çukurları düzeltmek yerine hala laf yetiştirme peşinde olduğunuzu da bu millet çok net görüyor.”