Çayırova Belediyesinin hizmete sunduğu Anadolu Oyunları Uygulama Merkezinde çeşitli branşlarda eğitimini tamamlayan kursiyer ve öğlenciler sertifikalarını aldılar. 
 
 
Unutulmaya yüz tutmuş eski Türk oyunlarının tekrar gün yüzüne çıkarılması, çocuklar ve gençler arasında yaygınlaşması amacı ile Çayırova Belediyesi tarafından hizmete sunulan Anadolu Oyunları Uygulama Merkezi bünyesinde çocuk oyunları liglerine katılan çocuklara kupa ve madalyaları verilirken velilerine de çocuklarını bu oyunlara teşvik ettikleri için sertifikaları verildi.
 
 
   9 Mart Pazar günü Anadolu Oyunları Uygulama Merkezinde düzenlenen sertifika töreninde Ak Parti Kocaeli Millet Vekili Zeki Aygün, Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, Ak Parti Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanı Fikriye Çelik,  çok sayıda veli ve çocuklar katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş “Burada sizler ile olmak, eskinden bizlerin oynadığı bu güzel oyunları çocuklarımızın da öğrendiğini ve oynadığını görmek beni çok memnun etti.