Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, seçim beyannamesinde verdiği bir sözü daha yerine getiriyor. Çayırova’da 16,500 m2 arazi üzerinde inşa edilecek Spor Lisesi’nin ek protokolü Kocaeli Valiliği’nde düzenlenen törenle imzalandı.

3.5 yıllık görev süresinde spor alanında yaptığı hizmet ve projelerle Çayırova’yı spor kenti yapan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çifçi’nin seçim beyannamesinde sözünü verdiği Spor Lisesi gerçek oluyor.

EK PROTOKOL İMZALANDI

Eğitime Yüzde Yüz destek kampanyası çerçevesinde Ekol Lojistik tarafından yapılacak Spor Lisesi için Kocaeli Valiliği’nde Vali Seddar Yavuz, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmenşen, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Ekol Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Musul'un katımıyla ek protokol imza töreni düzelendi.

16.500 M2 ALANDA, 24 DERSLİKLİ

Beyannamesinde Çayırova’lılara verdiği sözü yerine getirmek için dev projeyi çok yakından takip eden, önce 16,500 m2 yer üreten ve Milli Eğitim Bakanlığınca onaylanan projeyi çok yakından takip eden Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, 24 derslikli, 150 kişilik kız, 150 kişilik erkek pansiyon binası ve 500 kişilik spor salonu bulunan spor kompleksinin Türkiye’nin sayılı spor Lisesinden birini olduğunu ve böyle bir eseri ilçesine kazandırmaktan çok mutlu olduğunu söyledi.

DEĞER KATACAK

Yeni Vizyon Yeni Çayırova anlayışıyla kente değer katan projelerin bir bir hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Çiftçi, “ Eğitime yüzde yüz destek kampanyası kapsamında projenin yapımını üstlenen Ekol Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Musul’a, her zaman yanlarında olan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’a şahsım ve ilçemiz adına teşekkür ediyorum. İlçemize ve şehrimize dev eser hayırlı ve uğurlu olsun ”dedi.