CUMARTESİ GÜNÜ AÇIKLAMA

1975 yılından bu yana Çayırova’da ikamet ettiğini ve Çayırova’yı en iyi tanıyan insanlardan biri olduğunu belirten Mustafa Usta “Cumartesi günü saat 18:00’da Çayırova Ak Parti İlçe Teşkilatında bir basın toplantısı gerçekleştireceğim ve burada neden aday adayı olduğuma dair detaylı bilgiler aktaracağım. Ailemiz ile birlikte uzun yıllardan buyana yaşadığımız ve yaşamaya devam edeceğimiz Çayırova İlçemize elbette hizmet etmekten geri kalmayız, Daha önce Gebze’de 5 yıl belediye meclis üyeliği görevinde bulundum ve bugün arkamı döndüğümde çok olumlu izler bıraktığımızı gördük. Bu çalışmaları ve hizmetlerin daha fazlasını Çayırova için yapmak niyetindeyim” dedi.

“HALKIN TAKDİRİNDE”

Çayırovalıların kafasında uzun yıllardan beri zaten bir Mustafa Usta karakterinin var olduğunu ve bundan duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkan Aday Adayı Usta “Biz kendimizi teraziye koyduk ve halkın takdirine sunduk, onların vereceği her karara da sonsuz saygımız var. Çok şükür kendimize olan öz güvenimiz tam, hizmet etme noktasında ise hiçbir eksiğimiz yok. Başarı için fedakarlık gerekiyor ve ben bunu iş hayatımda uzun yıllardan buyana yapmaktayım. Bugün işimde başarılıysam bunun sebebi işime olan sadakatimdir” şeklinde konuştu.

“KAZANAN ÇAYIROVA OLSUN”

Cumartesi günü saat 18:00’da Çayırova Ak Parti İlçe Teşkilatında gerçekleştireceği aday adaylığı tanıtım toplantısına tüm Çayırova halkını da davet eden Usta “İlçemiz için hayırlısı olsun, umarım kazanan her daim Çayırova olur” dedi.

Ercan ÖZAN – kocaelipusula.com