Şehit Gazi Aileleri Dernek Başkanı Hacı Kocabay,  ''Dilovası üvey evlat muamelesi mi görüyor?'' sorusunu gerçekleştirdiği canlı yayında İYİ Parti Dilovası İlçe Başkanı Emin Yılmaz'a yöneltti.

Kendisine yöneltilen soruya Emin Yılmaz, AK PArti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ile İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan arasında geçtiği söylenen konuşma ile Dilovası halkına seslenerek AK Parti'ye yüklendi.

DİLOVASI ÜVEY EVLAT MUAMELESİ Mİ GÖRÜYOR?

İYİ Parti Dilovası İlçe Başkanı Emin Yılmaz ''Dilovası üvey evlat olarak gözüküyor. ama burada bizlerinde hatası var. Dilovası'nda çok iyi AK Partiliye bile söylüyorum. AK Partiye bir protesto oyu kullan. Adamlara ooy veriyorsunuz yüzde 50, 55'le oy alıyorlar. Hizmet getirmiyorlar. Buna sizde bir protesto yapın, oy vermeyin bir tepki gösterinn. Bakalım belki birşeyler değişir. Baktığın zamanda Dilovası'nda AK Parti her dönemde birinci parti. Tayyip Erdoğan burada ciddi oy alıyor. Ama hizmet gelmiyor. Kardeşim bir tepki koyun. Ben bu dönem AK Parti'ye oy atmıyorum. Diğerlerinide sevmiyorum. Oy kullanma. Bir tepkimizi çıkartalım. Bunu nasıl yapabiliriz demokratik çerceveler içerisinde yapabiliriz. Bunu yapalım yaptıktan sonrada bu tepkiyi görenler bakış açıları ve tepkileri değişir. Ama biz üvey evlat diyerek, zamanı geldiği zamanda oy veriyoruz ne oluyor?

''DİLOVASI'NDA YÜZDE 55 OY ALIYORUZ''

Şimdi bizim bölge milletvekilimiz Lütfü bey, Cemil Yaman'a bu kömürcülerle alakalı o dönemde bir önerge sunuyor. Cemil beyi'in söylediği kelime ne biliyor musunuz? Çok ilginç. Diyorki biz zaten Dilovası'nda yüzde 55 oy alıyoruz. Ne sorun varmış diyor. Ya sorunu olan bir yerde yüzde 55 oy alınır mı? diyor adam.

''CEMİL VEKİLİMİZ DOĞRU SÖYLÜYOR''

Cemil vekilimiz doğru söylüyor. Sen şimdi yüzde 55 oy verirsen sorun olur mu? Sorun olomaz. O yüzden ben bu dönem Dilovası'ndaki halkımıza, insanlarımıza ya bu AK Parti'ye bir tepki versinler. Bize oy vermiyorlar mı? vermesinler. Canları sağolsun. Belki inanmıyordur güvenmiyordur. Bizim kaşımızı sevmiyordur. Ama AK Parti'yede oy vermesinler bakın neler değişecek.'' ifadelerinde bulundu..

İşte o canlı yayın;