CHP’den Derince Belediye Başkan aday adayları, ilçe örgütünün düzenlediği etkinlikte kendilerini partililere anlattı, hedefleriyle ilgili bilgi verdi.

Derince Denizciler Caddesi’nde bulunan ilçe binasında düzenlenen etkinliğin organizasyonunu CHP Derince İlçe Başkanı Sefer Yeni ve ilçe sekreteri Sabriye Gülşah yaptı.  Derince Belediye Başkan aday adayları Hakan Savaş ile Dr.Ayhan Mutlu, toplantıda parti yöneticileriyle buluştu.

GENİŞ KATILIM OLDU

Toplantının açılmış konuşmasını yapan CHP derince İlçe Başkanı Sefer Yeni, “Bu göreve iki ay önce geldik. CHP’nin ilk kez bu kadar birlik, beraberlik içinde olduğunu gördüm. Çok iyi çalışıyoruz. Derince ilçe olarak daha etkin çalışıp, Derince belediye Başkanlığını almak istiyoruz” dedi.

Yeni, aday adaylarını da uyardı, kendilerinden habersiz toplantılar yapmamalarını istedi, “Bizden bağımsız hareket etmeyiniz. Genel Başkan Yardımcımız, İl Başkanımız ziyaretler sırasında bizleri arayıp, haberdar etmiştir. Sizlerden de beklentimiz budur” dedi.

Yeni, daha sonra belediye başkan aday adayları olan Hakan Savaş ve Dr.Ayhan Mutlu’yu gençlik kolları, kadın kolları yöneticilerine, mahalle örgütlerinin temsilcilerine tanıttı. Aday adayları da hedefleri, yapılması gerekenleri, plan ve projelerini anlattı. Toplantı, daha sonra basına kapalı biçimde devam etti.