CHP Dilovası İlçe Gençlik Kolları, ilk kez divan toplantısı düzenledi.

CHP Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Can ve ekibinin önderliğinde, gerçekleştirilen toplantıya CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, İl Gençlik Kolları Başkanı Ozan Aksu, CHP Dilovası Belediye Başkan adayı Ercan Dalkılıç’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda partili katıldı. Dilovası CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Can, İl Gençlik Kolları Başkanı Ozan Aksu, Dilovası’nın Ercan Dalkılıç’a ihtiyacı olduğunu dile getiren konuşmalar yaptılar.

KUŞKAN’DAN DALKILIÇ’A ÖVGÜ

CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan da Dilovası’nda seçimi almamak için hiçbir neden olmadığını söyledi. Heyecanlandıran bir kalabalık karşısında konuştuğunu anlatan Kuşkan, 2014’ten sonra Dilovası’nın çok ciddi değişim yaşayacağına inandığını söyledi. Kuşkan, kurucu belediye başkanı Ercan Dalkılıç ile kısa bir süre önce tanıştığını ama şuan en iyi dostları arasında olduğunu, Dalkılıç’ın özü ve sözünün bir olduğunu söyledi.

 Dilovası Belediye Başkan adayı Ercan Dalkılıç da konuşmasında özverili çalışan gençlere teşekkür etti, “Dilovası’nın geleceği sizlere emanettir. Kendiniz iyi yetiştirin. Siyasetin okulu yok, burası siyasetin öğrenildiği yerdir” dedi. Dalkılıç, Dilovası Belediyesi’ne eleştiri getirdi 2009’daki seçim vaat kitapçığındakilerin yüzde 20’sinin bile yapılmadığını öne sürdü, CHP iktidarı ile Dilovası’nda hizmet atağının başlayacağını belirtti. Toplantıda, partiye yeni üye olan gençlere rozetleri de takıldı, görkemli bir ortam oluştu.