Geçen dönem CHP’nin Gebze Belediyesi meclis üyesi olarak seçilen Fahrettin Bostan ve Murat Erdoğan CHP Gebze eski ilçe başkanı Recep Dursun olduğu dönemde grup toplantısının terk ettikleri gerekçesiyle disipline verilmişti.

CHP’de istifa eden Fahrettin Bostan, CHP Gebze Belediyesi meclis üyelerinden birinin de grup toplantısını 2 kez terk ettiğini iddia ederek sosyal medya hesabında CHP'ye yüklendi.

Bostan, ''Sayın il başkanı sayın ilçe başkanı ben bu partiden neden ihraç edildim yüreğiniz yetiyorsa yeniden tatırşalım sizde o yürek varmı ağalarınıza bir sorun..
Bu konuyu her türlü tartışmaya hazırım beni gurup toplantısını terk ettiğim için partiden ihraç eden ağalarınız bu dönem gurup toplantısını iki defa terk eden meçlis üyesi sizin ve ağalarınızın ağası kral adamı neden disipline veremiyorsunuz yarım kalan işleri omu tamamlayacak'' ifadelerine yer verdi.

CHP’liler merak ettiği Bostan’ın bahsettiği meclis üyesinin kim olduğu ve il başkanı Harun Yıldızlı ve Gebze ilçe başkanı Gökhan Orhan’ın bu konuyla ilgili olarak nasıl bir açıklamada bulunacakları merak ediliyor..