CHP Çayırova Belediye Başkan Adayı Muharrem Gökçe seçim çalışmaları kapsamında dün akşam Aymaç Sitesi ve Ankaryum Sitesi’nde oturan site sakinleriyle bir araya geldi. Site sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantılarda CHP’li Muharrem Gökçe yaptığı konuşmalarda, “Sevgili Çayırovalı kardeşim. 31 Mart seçimlerine sayılı günler kaldı. Ben Muharrem Gökçe kardeşiniz Çayırova Belediyesini yönetmeye talip oldum. Cumhuriyet halk Partisi’nin adayı olarak sahada sizlerle buluşuyor, hepimizin hayali olan yaşanabilir bir Çayırova‘yı inşa etme planlarımızı sizlerle paylaşıyorum. 

“HAYAL SATMAYA DEVAM EDİYOR”
Gönül belediyeciliği deyip vatandaşa tokat atanlar, gerçek belediyecilik masalları ile 20 yıldır sizleri aldatanlar, Çayırova’nın geleceğini satanlar milletin parasını çarçur edenler öngörülemez, yönetilemez bir Çayırova Belediyesi profilini oluşturdular. Birbirinden hiçbir farkı olmayan iki adayın algı yarışına kurban edilemeyecek kadar daha kıymetlidir Çayırova ve Çayırova Belediyesi. Gündeminde gençlerimiz, çocuklarımızın eğitimi, geçim derdimiz olmayanlar, mega projeler adı altında hayal satmaya devam ediyor. Bizler sizin sofranıza aş olmak istiyoruz, bizler sizin çocuğunuzu okulu olmak istiyoruz, bizler sizin çocuklarınızın defterinde temiz bir sayfa olmak istiyoruz. 20 yıldır olmadık hayalleri sizlere anlatanların, hepimizin mutfağını getirdiği durum ortada.
“BENİM TEK PROJEM İNSAN”
Afişlerden başka hiçbir yerde göremediğiniz bir belediye başkanı olan, zatı muhterem. Yine sahte gülücüklerle sizlerden oy istiyor. Diğer yandan Çayırova’nın 100 yılını katleden beyefendi uçuk kaçık hayaller ile sizlerden oy istiyor. Benim tek projem insan. Tek gayem yaşanabilir bir Çayırova. Derdim çocuklarımızın daha iyi okullarda okuması. İsteğim tencerenize kaynayan aşın daha bol olması. 1 Nisan sabahına. Umudumuzun yeşerdiği, Kaygılarımızın ortadan kalktığı, geleceğe daha emin adımlarla yürüdüğümüz bir güne sizin desteklerinizle uyanalım. Algı belediyeciliğinin değil, samimiyetin kazandığı. Afişten projelerin değil, gerçeklerin konuşulduğu bir belediyeyi hep birlikte yönetelim” dedi.