Dilovası İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Murat Babaoğlu'nun hazırladığı projeye dönemin Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan ile Dilovası eski Belediye Başkanı Ali Toltar'ın öncülüğü ile Çolakoğlu Metalurji sosyal projeye duyarsız kalmayarak 17 kişilik servis aracını Dilovası İlçe Gençlik ve Spor Müdürülüğüne teslim etti.

BABAOĞLU TEŞEKKÜR ETTİ

Dilovası İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Murat Babaoğlu sosyal medya hesabında, 'Çolakoğlu Metalürji Anonim şirketi tarafından İlçe Müdürlüğümüze başta İlçemizdeki Engelli vatandaşlarımızı Spor Tesislerimize getirip götürmek ve tüm sportif faaliyetlerde kullanılmak üzere hibe edilen minibüsün ruhsat ve plaka işlemlerini tamamladık emeği geçen herkese çok teşekkür ederim Rabbim hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin inşallah'' ifadelerine yer verdi.

ENGELLİLER ÜCRETSİZ KATILACAK

Dilovası İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Murat Babaoğlu'nun bu projesiyle Dilovası'nda engelli vatandaşlar evinden alınarak sportif etkinliklerin salonlarına hiçbir ücret ödemeden spor yoluyla sosyalleşecekler. Babaoğlu'nun bu projesi kamuoyunda takdir topladı.