Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) İzmit Şubesi’nde 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle kutlama programı düzenlendi. Yenidoğan’da bulunan dernek binasında düzenlenen kutlama programına Şube Başkanı Gülşen Müstecaplıoğlu, yönetim kurulu üyeleri, dernek üyesi öğretmenler ve üniversite öğrencileri katıldı.

BİRİLERİ GİDER, BİRİLERİ GELİR

Etkinlikte konuşma yapan başkan Gülşen Müstecaplıoğlu öğretmenliğin en kutsal meslek olduğunu söyleyerek, “Öncelikle bildiğim her şeyi öğrendiğim ÇYDD kurucu başkanı Türkan Saylan’a teşekkür ediyorum. Kendisinin öğretmenler gününü kutluyorum ve saygıyla anıyorum. İyi ki ÇYDD olmuş. Derneğin bir ferdi olduğum için bu ülkenin bir vatandaşı olarak kendimi rahat hissediyorum. Türkiye çok badire atlattı. Bu günlere kolay gelmedi. Yaşanan olumsuzluklar sizleri umutsuzluğa sevk etmesin. Birileri gider birileri gelir. İnşallah bu ülkenin başına gelen siz olursunuz” dedi.

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Konuşmaların ardında törene katılan öğretmenlere çeşitli armağanlar verildi. Program sonunda ise yine dernek üyelerinin destek olduğu aileler arasında yer alan Aykut Gül ve Seyit Gül tarafından canlı müzik gerçekleştirildi. Töreme katılanlar hareketli müzikler eşliğinde gönüllerince eğlendi.