05 Eylül 2014 Cuma akşamı Gönül Birliği Kapısı’nın altında gerçekleşecek program TRT Avaz’dan canlı olarak yayınlanacak.
 
MİLYONLARCA HAYRANI VAR
 
1996 Yılında Çöz Beni isimli albümüyle müzik piyasasına hızlı bir giriş yapan Gökhan Tepe daha sonra çıkardığı Canözüm,Belki Hüzün Belki De Aşk ,Yürü Yüreğim, Vur , Aşk Sahnede ve Kendim Gibi albümlerle milyonlarca hayran kitlesi edindi. Müziğin yanı sıra Benim İçin Ağlama , Maçolari ve Elveda Derken isimli dizilerde de rol alan Tepe en güzel parçalarını Darıca’da sevenleriyle paylaşacak.
 
FASLI NAZENİN LE FASIL ZİYAFETİ
 
Darıca Belediyesi 8.Şehirler ve Kültürler Kaynaşması’nda finalde Gökhan Tepe’nin yanı sıra 4 bayandan oluşan Faslı Nazenin Grubu fasıl ziyafetiyle Darıcalılarla buluşacak.Saat 20:00 da başlayacak etkinlikler öncesi Darıca Belediyesi tüm hazırlıklarını tamamlarken, Başkan Karabacak, 35 gün süren etkinlikler boyunca yüz binlerce insanı ağırladıkları Darıca sahilinde final akşamında da o binlerce insanın unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşayacağını söyleyerek tüm bölge halkını finale davet etti.