Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında engelli bireyleri topluma kazandırmak için çalışmalar yapan Darıca Belediyesi, engelliler için özel bir kamp programı düzenledi. Darıca Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi (DAREN) bünyesinde kurs gören engelli vatandaşlar aileleriyle birlikte Bayramoğlu’nda bulunan Büyükşehir Belediyesi’ne ait Basın İlan Kurumu sosyal tesislerinde kampa girerken çeşitli aktivitelerle eğlenceli anlar geçirdiler.

SURVİVER PARKI’NDA YARIŞTILAR

Darıca Belediyesi’nin uzman eğitim kadrosu eşliğinde engelliler için çeşitli etkinlikler organize edilirken engelli vatandaşlar özellikle surviver parkında kıyasıya bir yarışa girdiler. Karaoke yarışması ve farklı yarışmalarla da hem yarışan hem de eğlenen engelli bireyler unutulmaz bir kamp dönemi geçirdiler. Engelliler için çiğ köfte partisi de düzenlenirken konser eşliğinde keyifli bir gün yaşadılar. Yarışmalarda dereceye giren kursiyerlere hediyelerini ise Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık dağıttı.

ENGELLİ KARDEŞLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Darıca Belediyesi olarak engelli bireyleri topluma kazandırmak adına çalıştıklarını ve her zaman yanlarında olduklarını belirten Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “DAREN bünyesinde sosyal sorumluluk projeleriyle engelli kardeşlerimizi sosyal hayata kazandırmak için farklı projeler gerçekleştiriyoruz. Kamp etkinliğinde sizlerle bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. Sizlerin yüzünüzdeki tebessüm her şeye değer” diye konuştu. Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Yaşar Çakmak da engelli vatandaşlara ev sahipliği yapmaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın selamlarını iletti.