19 Ağustos 2019 tarihinde yerine kayyum atanan Van Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Mustafa Avcı, 31 Mart seçimleri için DEM Parti’den Dilovası Belediye Başkan adayı olması sonrası bugün Dilovası halkıyla buluştu.

Son seçimlerde AK Parti ile arasında 2 bin civarında oy aralığı bulunan DEM Parti Dilovası Belediye Başkan adayı Mustafa Avcı ile Dilovası'nda seçimi kazanmayı hedefliyor.

DEM Parti, Kocaeli seçim çalışmalarının ilkini Dilovası'nda gerçekleştirdi.  

DEM Parti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Eş Başkan adayı Hasan Özgüneş, DEM Parti Dilovası Belediye Eş Başkan adayları Mustafa Avcı, Şevin Coşkun ve DEM Parti Kocaeli milletvekili Ömer Gergerlioğlu ile birlikte DEM Parti Dilovası İlçe Başkanı  Sabri Uçar ve ilçe yönetimin katılımıyla gerçekleşen programda belediye başkan adaylarını tanıttı.

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Dilovası'nda, yoğun katılım ile belediye eş başkan adaylarını tanıttı. 

Mustafa Avcı Kimdir ?
Mustafa Avcı, 1956 Van Erciş’te doğdu. DTP kurucu üyeliği ve iki dönem DTP PM üyeliği yaptı. DTP kapanmadan önce DTP İstanbul İl Eş Başkanlığı görevini üstlendi. Bağımsız Kocaeli Milletvekili adayı oldu. 

Mustafa Avcı, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde HDP Van Merkez Belediye Eş Başkan adayı oldu.