Güneydoğu'da terör örgütü tarafından şehit edilen Hakan Işık'ın ağabeyi Volkan Işık, Derince Belediyesi'nde idari amir olarak çalışmaktaydı. Ancak Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün'ün talimatıyla Işık, idari amir görevinden alınarak şoför olarak atanmıştır. Bu karar, Derince Belediyesi tarafından şehit ağabeyine yapılan saygısızlık nedeniyle tepki çekti. Derince MHP eski İlçe Başkanı Salim Sayar da bu karara tepki göstererek sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Zeki Aygün’ün talimatı ile verilen bu karara Derince MHP eski İlçe Başkanı Salim Sayar Büyük tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Sayar, “Derince belediye başkanı Zeki Aygün zamanın da Pensilvanya’ya gittiğinde o hainin elini öpünce mikrop kapmış olacak ki, belediyede idari işler amiri şehit kardeşi, MHP önceki dönemde yönetici Volkan Işık’ın görev yerini değiştiriyor.!” diye belirtti.

Öte yandan, Salim Sayar’ın paylaşıma Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün kardeşi Cevat Aygün’de yorum yazarak tepki gösterdi. Aygün yaptığı yorumda, “Şehit yakınlarınlada mı uğraşmaya başladınız bu acizliktir” yazması dikkat çekti.