DEVA Partisi Dilovası ilçe başkan yardımcılarından Aydın Karadağ, Kıyasettin Deniz, Mustafa Dalgalı, Serkan Bayat, Yunus Kılıç ve Mesut Bulak istifa ettiğini açıklaması sonrası DEVA Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik jet hızıyla cevap verdi.

İstifa eden ilçe yöneticilerin yerine yedek üyelerinin getirileceğini ifade eden DEVA Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik açıklamasında ''bizler aşk ile şevk ile hizmet etmeye devam edeceğimizi beyan eder'' dedi

Çelik ''Bu akşam; sosyal medya üzerinden istifa ettiklerini açıklayan, Aydın Karadağ, Kıyasettin Deniz, Mustafa Dalğalı, Serkan Bayat, Yunus Kılıç ve Mesut Bulak yerel seçimlere kısa bir zaman diliminin kaldığı bugünlerin arifesinde yapılan bu çıkış ve söylemlerin arkasında kimlerin olduğunu çok yakın bir tarihte sizlerle paylaşacağımız gibi, bu arkadaşlarımızdan Aydın Karadağ 14 Mayıs seçimlerinin hemen ardından istifa etmiş, yaklaşık iki yıl kadar öncede Mesut Bulak partimizden istifa etmişti.

''NE OLDU DA YEREL SEÇİM ÖNCESİ''


Bugüne kadar hiçbir paylaşım yapmayan bu arkadaşlar ne oldu da yerel seçim öncesi şahsımızı ve partimizi yıpratmak için kolları sıvadılar. Yukarıda adı geçen arkadaşların parti içindeki uyum, yardım ve destek konusunu buradan açarak kendilerinden ziyade ailelerinin bizim üzerimizdeki hatırlarına binaen susuyorum.

''DİLOVASI HALKININ VE KAMUOYUNUN VİCDANINA BIRAKIYORUM''

Ayrıca; ilçe başkanlığımızın düştüğü ile ilgili yapılan bu çirkin ve yalan beyanlarından dolayı bu arkadaşlarımızı kınarken, Dilovası halkının ve kamuoyunun vicdanına bırakıyorum. Bu ve buna benzer çıkışlar yaparak siyaset yaptığını düşünen arkadaşlar şunun farkında olamamışlar. Hiçbir siyasi parti; bu ve buna benzer çıkışları ile partisine zarar verenleri asla kendi bünyesinde barındırmayacakları gibi, bu arkadaşlarımız da zaman içinde oyuna geldiklerinin ve siyasi hayatlarının bittiğinin farkına varacaklardır.

''ÜLKEMİZİN HİZMETİNDE OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ''

Deva Partisi Dilovası ilçe başkanlığımız her geçen gün daha da büyümekte ve yerel seçimlerde ciddi bir rakip olarak görenlerin oyununa gelmeyerek, çalışmalarına aynı hızla devam edeceği gibi, ilçe halkımızın ve ülkemizin hizmetinde olmaya devam edeceğiz.

''AŞK İLE ŞEVK İLE HİZMET ETMEYE DEVAM''

Yukarıda adı geçen arkadaşlarımızın istifa dilekçeleri elimize ulaştığı an, gerekli yasal işlemler yapılacak ve yedek arkadaşlarımız yönetime alınacaktır. Bu olay bizlere daha da cesaret vermiş, büyük oyunun oynandığı bu günlerde, bizler aşk ile şevk ile hizmet etmeye devam edeceğimizi beyan eder, saygılarımızı sunarız'' ifadelerinde bulundu.