”Gücümüz Millet İşimiz Hizmet” düsturu ile bu yola çıktık diyen Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, göreve geldikleri günden bu güne kadar yaptıkları çalışmaları anlattı

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Belediye Kültür Merkezinde yaptığı bir saati aşkın sunumla  göreve geldiğinden bu güne kadar yaptıklarını ve projelerinin sunumunu yaptı.

Belediye Kültür Merkezindeki yapılan hizmet sunumu toplantısına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, AK Parti İl Yöneticilerinden Mehmet Uzunoğlu, İsmail Demir, Hüseyin Kurt, İlçe Başkanı Osman Akbulut, Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut, Gençlik Kolları Başkanı Semih Kaya, belediye meclis üyeleri, Dernek ve STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Belediye Başkanı Ali Toltar 18 Mart Çanakkale Zaferinin yıldönümü nedeniyle vatan için bedel ödeyen şehit ve gazileri minnet ve şükranla andığını belirterek “Öncelikle ecdadımızın birlik ve beraberlik içinde omuz omuza vererek Çanakkale’de 18 Mart 1915’de Türküyle, Kürdüyle, Lazıyla 72 milleti bağrına basan ümmet inancıyla, büyük bir imanın, muazzam bir azmin, eşsiz bir mücadelenin unutulmaz kahramanlık destanı olan Çanakkale Zaferinin 101. yıl dönümünde bu uğurda canlarını seve seve vermiş olan aziz şehitlerimizi huzurlarınızda rahmet, minnet ve şükranla yad ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Ali Toltar, “son günlerde milletimizin huzuru ve devletimizin bekasına kast etmek isteyen iç ve dış mihraklarla, şer odaklarıyla, terör örgütleri ile mücadele ederken şahadet şerbeti içen silahlı kuvvetlerimizin, emniyet mensubu şehitlerimize ve Ankara’daki menfur saldırı sonucu şehit olan vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve milletimize başsağlığı ve sabırlar diliyor. Yaralılarımıza Rabbimden acil şifalar temenni ederim.
Kalkınmanın ve demokrasinin yerelden başladığını hepimiz biliyoruz. Bizler hizmet bayrağını devr aldığımız ilk günden bu güne kadar kaynaklarımızı yerinde, etkin ve verimli bir şekilde kullandık ve de kullanmaya devam edeceğiz.

Adil, hesap verebilir, katılımcı, şeffaf, ilkeli, israf ve iltimastan uzak; yaptığımız her harcamanın ve kuruşun hesabını verebilecek bir Yerel Yönetim anlayışı ile hedef ve amaçlarımızı Hakk’ın ve halkın rızası için yapan, partizanlık yapmayan, herkese eşit mesafede olan, dürüst kararlı ve cesur bir yönetim anlayışı ile vatandaşlarımıza hizmet etme gayreti ve çabasıyla var gücümüzle çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz.
Belediye Başkanı Ali Toltar, yaklaşık 1 saati aşan hizmet sunumunda  “Belediyecilik, her şeyden önce bir gönül işidir” diyerek Hizmete geldiğimiz ilk günden bu güne kadar 2 yılda ilçeye yapılan altyapı, üst yapı, sosyal hizmetler ve çalışmaları anlatarak bundan sonra yapılacak hizmet ve projeleri başlıklar altında tek tek ayrıntılarıyla birlikte anlattı.