Dilovası Belediyesi Temmuz ayı olağan meclis toplantısı bugün Dilovası Kültür Merkezi Toplantı Salonu’nda gerçekleşti.

2019 yılı faaliyet raporu da okunarak oylanması sonrası, 2019 yılı kesin hesaplar plan ve bütçe komisyonuna havale edildi.

Norm kadro cetvelleri ile ilgili olarak Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Dilovası'nın nüfusunun 50 binin üzerine çıktığını veh ızlı bir şekilde göç aldığını söyledi. Şayir, norm kadrolarımız üst sınıfa dönüştürüldüğünü ve yeni birim müdürlükleri kurulduğu konusunda bilgilendirmede bulundu.

Köseler Mahallesi’nde Dilovası Belediyesi’ne ait binanın ilçe müftülüğüne tahsisi ile ilgili olarak komisyon raporu 10 yıl boyunca Kuran Kursu olarak kullanımı oybirliğiyle kabul edildi. Diliskelesi Mahallesi’nde üzerinde vatandaşa ait ev bulunan 3068 ada parselin satışı oybirliğiyle kabul edildi.  Çöp toplama araçlarının kamu hizmetine tahsis edilmesi oybirliğiyle kabul edilen meclis toplantısında, kamu hesaplarının haczedilmezliği ile madde de oybirliğiyle kabul edilirken belediye başkan yardımcısının ödeneği diğer başka yardımcılarının hakkı olarak belirlenerek oybirliğiyle kabul edildi.