Kanser teşhisinde en önemli yöntemlerden biri olan tomografi cihazına bölgemizde en çok ihtiyaç duyan Dilovası'na neden verilmiyor sorusunu birçok kez gazetemiz 41havadis.com haber yapmış ve takipçisi olmuştu. Geçtiğimiz gün haberlerimiz sonrası Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir müjdeli haberi Dilovası’na şu sözler ile verdi ''Milletvekilimiz sn. Cemil Yaman, Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı sn. Osman Akbulut ve Meclis Üyelerimiz ile Dilovası Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek Ankara ziyaretimiz sonrası ilçemize kazandırdığımız tomografi ve mamografi cihazları ile ilgili bilgi aldık.‬ Yeni cihazlar ilerleyen günlerde halkımıza hizmet vermeye başlayacaktır.''dedi.



BELEDİYENİN BASIN SERVİSİNDE SES YOK!
Dilovası Basın Yayın ve Halka İlişkiler Müdürlüğü’nden bölge basınına  ‘’tomografi ve mamografi cihazları’’ hakkında gönderilmiş bir bülten yok iken Belediyenin haberini Dilovası’nda rahatsızlık uyandıran gazeteci Barış Ateş’in basına servis çekmesi tüm dikkatleri üzerine çekti ve akıllara CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir’in iddialarını getirdi.

Geçtiğimiz yıllarda CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir’inde iddiada bulunduğu gazeteci Barış Ateş’in Dilovası Belediyesine yüksek faturalar kestiğini hatta Belediyeden maaş aldığını söylemişti.

 

Dilovası Belediyesinin Basın birimi ne iş yapıyor?, Barış Ateş Dilovası Belediyesinde mi çalışıyor? Eğer çalışıyor ise maaş mı alıyor? Fatura mı kesiyor? kamuoyu bu soruların cevabını arıyor.