Bozuk olan yollar, sunulamayan hizmetler Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir döneminde daha da bozularak işin içinden çıkınmaz haller almaya devam ediyor..

Türkiye'nin en önemli sanayi kentlerinden biri olan Dilovası'nda geçtiğimiz günlerde vatandaşlar, Dilovası Belediyesinin bozuk yolları yeteri kadar onarmadığını öne sürerek yollardaki çukurlara bitkiler bile dikmişti..

En ufak sorunların çözümünü bile gerçekleştiremeyen Dilovası Belediyesi, resmi internet siteside bilgi kirliliği içerisinde. Metruk bina gibi çalışmayan sekmeleri ile terk edilmiş bir internet sitesi durumunda olması dikkatlerden kaçmadı.

2019 yılında gazetemiz 41havadis.com'un ''Dilovası Belediyesinin İnternet Sitesi 30 Gün Hizmet vermeyecek'' başlıklı haberimizin üzerinden yıllar geçmesine rağmen bir türlü sorunsuz hizmet sunamıyor. ( Dilovası Belediyesinin İnternet Sitesi 30 Gün Hizmet vermeyecek  haberimizi okumak içiin tıklayın)

YAPAMIYORSANIZ BOZMAYIN BARİ

“Yükselen Şehir Dilovası” sloganıyla paylaşımlarda bulunan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, 2019 yılından bu zamana kadar belediyenin internet sitesini bile sorunsuz faaliyete geçirememesi Dilovası'nın içler acısı halini birkez daha gün yüzüne çıkarttı. Cemil Yaman ve Ali Toltar döneminde tıkır tıkır çalışan internet sitesi Hamza Şayir döneminde metruk bina gibi. 

dilovasi.bel.tr internet sitesinde Dilovası Belediyesi meclis üyelerinin isimlerinin çift yazıldığı ve geçtiğimiz aylarda Saadet Partisinden istifa eden meclis üyesi Nizamettin Sözen'nin parti isminin bile değiştirilmediği ve hemen hemen bütün sayfaların boş yada çalışmayan linkler içermesi akıllara Dilovası Belediyesi bu internet sitesine ne kadar bütçe harcadı? sorusunu getirdi..