Dilovası Belediyesi’nin ilçeye görsel bir güzellik katmak amacıyla Doğu girişi dekoratif yapay şelalesi arızası günlerdir onarılmasını için taşarak yola aktığı görüldü.

Marka kent olma hedefleri doğrultusunda Dilovası’nda başlatılan çevre düzenlemesi çalışmaları ile ilçeye yeni bir görünüm kazandırmak isteyen Belediye Başkanımız Hamza Şayir’in son projelerinden Doğu Kavşağı yapay şelale ve çevre düzenlemesi sınıfta kaldı.

Gazetemiz 41havadis.com’un whatsapp ihbar hattına gönderilen video ile isyan eden vatandaşlar “Dilovası’na girenleri görsel güzelliği ile karşılaması gereken yapay şelale diğer hizmetler gibi eksik ve arzalı. 20 yıldır AK Partili yöneticiler bir işide olması gerektiği gibi yapamıyorlar. Bu ilçe ne çektiyse bu işi bilmeyen yöneticilerden çekti ve çekmeye devam ediyor. Yol yapıyorlar çöküyor, belediye binası yapmadan yıkıyorlar, çöp arabası aldık diyorlar çöpler toplanmıyor. Artık yeter size soruyorum bu görsellik şovu güzel bir görüntü mü?” sözleriyle Dilovası Belediyesine isyan etti.