Dilovası Belediyesi’nden reklam alarak belediyeye fatura kesen gazetenin sahibi İsmail Yıldır’ın eşi olan Dilek Eroğlu Yıldır’ın Dilovası Belediyesi'nde işe başlaması kamuoyunda büyük tepkilere neden olması sonrası çok daha ilginç bir hal almaya başladı.

''BELEDİYE ÇALIŞANI MI, GAZETECİ Mİ?''

Dilovası Belediyesi basın biriminde çalışan Dilek Eroğlu Yıldır, Dilovası Belediyesi tarafından finans edilen kocasına ait haber sitesinde gazeteciliğe soyunması ''Dilovası Belediyesi Nasıl Yönetiliyor?'' sorusuyla beraber liyakatsız işçi alımları ile gündemde tekrar yer aldı.

Dilovası belediyesi, kaynaklarının yandaşlara nasıl peşkeş çekildiğini bir kez daha gözler önüne seren olay geçtiğimiz gün Dilovası Kaymakamlığının Şehit ve Gazi Ailelerinin onuruna düzenlemiş olduğu iftar yemeğinde gerçekleşti. Belediye başkanı Hamza Şayir ile selamlaşmadığı için Dilek Eroğlu Yıldır eşine ait haber sitesinde Dilovası Şehit Gazi Aileleri Dernek Başkanı Hacı Kocabay'a ayar vermeye çalıştı. 

Belediye çalışanın bu çıkışına karşılık Şehit Gazi Aileleri Dernek Başkanı Hacı Kocabay sosyal medya hesabında sert tepki gösterdi.

KOCABAY'DAN SERT TEPKİ!

Kocabay ''Buraaa kimin hayatı, giden gelen dayadı! Kendilerine gazeteci diyen bazı kesimler tek tek Dilovası Belediyesinde işe girdiğini daha önce paylaşımlarım ile kamuoyuna duyurdum. Geçtiğimiz gün Dilovası Kaymakamlığı, Şehit aileleri için düzenlediği iftar programına katılım sağladım. Burada Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'in elini sıkmadığım için fotoğrafçısı olacak Dilek isimli bir kadın kocasının haber sitesinde şehit yakınına yakışmayan hareket diyerek beni eleştirmiş. Şimdi bu kadının penceresini aralayarak olaya girelim! Ben bugüne kadar Dilovası Belediyesinin hiçbir organizasyonuna katılmadım ve katılmayı da düşünmüyorum. Ama Kaymakamlığımızın programlarına da fırsat bulduğum sürece katılımda bulunmaya çalışıyorum.

''BU KADIN GAZETECİ Mİ? FOTOĞRAFÇI MI?''

Şimdi Hamza Şayir hızını alamayıp Dilovası Belediyesinden kocasına reklam, eşine belediyede iş verdiği fotoğrafçı olan bu kadının derdi ne? Bu kadın gazeteci mi? Fotoğrafçı mı? Yoksa arsıza çivi çakmışlar da ‘bu tıkırtı nereden geliyor’ diye bağıran bir kadın mı? Arkadaşlar ben bu kadarını tahmin etmiyordum.

''O POZU SANA VERMEDİM DİYE GECE YATAĞINDA TERLEYİP KABUS MU OLDU SANA''

Karı koca belediyeyi yiyeceksiniz utanmadan milleti eleştireceksiniz. Neden belediye başkanı Hamza Şayir'in elini sıkmamışım. Be kadın sen orada fotoğrafçı değilmiydin. O pozu sana vermedim diye gece yatağında terleyip kabus mu oldu sana! Utanmadan birde gazeteci gibi caka satıyorsun. Demişsin ya neden gazeteci Yusuf Karademir ile programa gelmişim. Senin gibi utanmazların dersini veren tek cesur gazeteci olduğu için. Peki sen neden oradaydın?'' ifadelerinde bulundu.