Bilindiği üzere Kocaeli’nin her ilçesinde teşkilatlanan Ülkü Ocakları’nın bir tek Dilovası’nda teşkilatlanamamıştı. Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı Abdülkadir Özdemir geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada Dilovası’na başkan atayacaklarını, ataması yapılacak kişinin CV’sinin genel merkeze gönderildiğini söylemişti. Dilovası'na kurulacak olan Ülkü Ocakları MHP'liler tarafından büyük heyecan uyandırması sonrası Dilovası Ülkü Ocağı’na Erdem Sıtar atandığı geçtiğimiz günlerde açıklandı.

Bu açıklama sonrası Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı Abdülkadir Özdemir 14 Mart günü sosyal medya hesabında Dilovası Belediyesi önünde ''Selamünaleyküm'' notuyla paylaştığı fotoğraf MHP'liler arasında tartışmalara yol açtı.

Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı Abdülkadir Özdemir'in bu paylaşımı, Dilovası'nda ülkücülere karşı olduğunu ileri süren bazı partililer Başkan Özdemir'in ''Selamünaleyküm'' notlu paylaşımında sübliminal mesaj yolladığını ve mesajı Dilovası'nda MHP'lilere verdiğini ileri sürdüler.  Gazetemize ulaşan partililer bu mesajın Dilovası Ülkü Ocağı’na atanan Erdem Sıtar ismi üzerinden mutabık kalmayanlar için verildiğini ileri sürdüler.

MHP'liler tarafından büyük heyecan yaratan Dilovası Ülkü Ocağı küskünlüklere mi neden olacak? ilerleyen günlerde göreceğiz.