Yoğun bir şekilde çalışan CHP Gençlik kolları İlçe irtibat bürosunda kahvaltılı bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya CHP belediye Başkan Adayı Ercan Dalkılıç’ta katıldı.

İlçe irtibat bürosunda kahvaltılı bir toplantı gerçekleştiren Dilovası CHP Gençlik Kolları yönetim kurulu üyeleri hemen hemen tam kadro oradaydı. İlçe Gençlik kolları Murat Can ve eski Gençlik kolları Başkanları Emin Yıldız ve Sadık Yıldırım’ın da katıldığı toplantı da birlik ve beraberlik mesajı verildi.

DİLOVASI'NI LAYIKI İLE YÖNETECEĞİZ

Kahvaltı sonrası kısa bir konuşma yapan CHP Gençlik kolları Başkanı Murat Can, 30 Mart seçimlerine gece gündü demeden çalıştıklarını söyledi. Başkan Murat Can “Gençlik kollarımız her zaman ki gibi üzerine düşen ne varsa yapmaya hazır. Gençlik kollarımıza diğer partilerden büyük katılımlar devam ediyor. Yakın bir zaman da tekrardan büyük bir programla rozetlerini takacağız. Gençlerimizin bizimle beraber çalışmaları bizlere büyük güç ve motivasyon sağlıyor. Bu tempomuzu ve isteğimizi 30 Mart sabahına kadar devam ettirip Dilovası’nı ustasıyla buluşturmak istiyoruz. Dilovası’nı 30 Marttan sonra layıkıyla yöneterek İlçemizin ve gençlerimizin sıkıntılarını çözeceğiz.” Diyerek konuşmasını sonlandırdı. Son olarak CHP Dilovası Belediye Başkanı Ercan Dalkılıç konuştu. Dalkılıç gündeme dair önemli açıklamalarda da bulundu.

KİMİN ADAY OLACAĞI BİZİM İÇİN ÖNEMLİ DEĞİL

“2009 yerel seçimlerinden sonra İlçe teşkilatımızı hiç kapatmadan ve her gün yüzlerce insanla görüşüp sıkıntılarını çözerek bu günlere geldik. 5 yıl çok çabuk geçti yeni İlçe olan Dilovamızın ihtiyaçları çok fazlaydı. Halkımıza o günler çok dil döktük, Dilovası acemi siyasetçiler ile değil tecrübeli siyasetçiler ile yönetilmesi gerekir diye, halkımız aradan iki yıl geçtikten sonra bizlere hak verdi ve duruşlarını yanımızda sergilemeye başladılar. 5 yıl boyunca Dilovası’na hiçbir şey katamadılar, aksine ilçemizde dar bölge milliyetçiliği yaparak İlçe halkını ayrıştırdılar, elimizde ki belgeler ile yolsuzluk yaptıklarını bu halka anlattık ve anlatmaya devam ediyoruz. Halkımızın bize vermiş olduğu muhalefetlik görevinden kaçmadık ve hatta iktidar olmuşçasına gece gündüz çalıştık. Büromuz bir Belediye gibi çalışarak halkımızın ve sizin gibi genç kardeşlerimizin sıkıntılarını çözmeye çalıştık. Şimdi tekrardan halkın karşısına çıkıp oy isteyecekler ve hangi yüzle gideceklerini ise halen çözemedim. Biz teşkilat olarak dün nasıl çalışıyorsak yarında öyle çalışmaya devam edeceğiz. Dilovası’nda ki binlerce mazlumun yükü üzerimizde biz kimseyi kandırmadık ve kandırmayacağız, neysek ne söylemişsek onu yaparız, dün yaptığımız gibi. Bizim diğer partinin ne adayları ile nede aday adayları ile ilgili beklentilerimiz yok ve bizi de ilgilendirmiyor, çünkü kim aday olursa olsun iktidar partisinde ki zihniyet aynı yine bu halkı kandıracaklar, ama bu sefer buna iznin vermeyeceğiz. Siz gençlerin çalışmaları bizler çok memnun ediyor. Allah hepimizin yolunu açık etsin.” Diyerek konuşmalarını sonlandırdı.