Kocaeli Büyükşehir Belediyesine ait olan Ercan Dalkılıç kültür merkezi içinde başta Dilovası Belediyesi birimler ve çok amaçlı salonları bakımsızlıktan dolayı adeta çürümeye terk edilmiş.

Özel günler ve düğün organizasyonları için kullanılan salonun tuvaletlerinde kapılarının olmaması ve hijyen kurallarına uymayan görüntüler görüldü.


50 bin nüfuslu Dilovası’nda belediyeye ait çok amaçlı salonun görüntüleri içler acısı durumu ortaya koydu. Son derece kötü koşullarda düğün veya özel organizasyonlara ev sahipliği yapıldığı salonda vatandaşlar sıcak günlerde merkezi klimanın aylarca arzalı olmasından dolayı çalışmadığını belirtti.

Gazetemiz 41havadis.com’a açıklamada bulunan vatandaşlar “Burası Dilovası’nın en büyük düğün salonlarından biri. Allah aşkına bir yetkili sesimizi duysun artık. Bu salona gelen her bir misafir saunaya girmiş gibi terliyor. Bin kişinin bulunduğu salonda defalarca belediyeye klimanın çalışmadığını söylememize rağmen bir çözüm bulamıyorlar. Bu milletin çektiği çile kimsenin umrunda değil. Tuvaletlere gidip bakın kapısı olmayan tuvalet olur mu? Millete şov mu yapmamızı istiyorlar? Yazıklar olsun böyle bir hizmet anlayışına. Asıl garip olan Belediye başkanı Hamza Şayir’in de makam odası bu bina içersinde. Burnun önündekini göremeyenler Dilovası’nda hangi sorunu çözebilir. Dilovası bunu hak etmiyor ve yetkililere sesleniyoruz. Şu Dilovası Kültür salonundaki düğün salonuna gelin bir bakın biz ne haldeyiz” sözleriyle yetkililere seslendiler.