Dilovası Belediyesi Saadet Partisi meclis üyesi grup sözcüsü Zeki Karataş, Barış Pınarı Harekatı nedeniyle Türk ordusuna tam destek mesajı yayınladı.

İşte o mesaj;

Millet olarak çok zor günlerden geçiyoruz. Bir acının yarasını saramadan, yeni bir acıyla sarsılıyoruz. Ancak, Türkiye tarihi geçmişi ve engin tecrübesi ile büyük bir devlettir. Aziz milletimiz en zor dönemlerde, en zor badireleri atlatmıştır. Bu karanlık dönemi de, el ele, omuz omuza vererek atlatacaktır.

Öncekle Suriye'nin kuzeyinde “BARIŞ PINARI HAREKATIN’DA'' şehit olan Askerimize ve sivil vatandaşlarımıza Cenabı Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Teröristler her zaman olduğu gibi yine kalleşçe masum vatandaşlarımızı, bebeklerimizi çocuklarımızı hedef alıp çirkin yüzünü yine göstermiş ve göstermeye devam etmektedir.

Bilinmelidir ki; Bu harekat Kürt kardeşlerimize karşı değil, terör örgütlerine karşı yapılmaktadır. Bu süreç birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz anlardan biridir. Bu birlikteliğin sürekli olması, hiç kimsenin yaşanan hadiselere partizanca yaklaşmamaya gayret göstermesi elzemdir. Bu operasyon üzerinden siyasi rant elde etmek isteyen varsa bilmelidir ki şehitlerimizin ruhu incinir. 'Cumhur ittifakı', 'Millet ittifakı' söylemi şu anda hiç fayda sağlamaz. Bu süreçte sadece Türkiye Cumhuriyetinin bölünmez bütünlüğü için TÜRKİYE İTTİFAKI'ndan bahsetmeliyiz..

Tek duamız bu işin uzamandan, kısa zamanda neticelenmesi, kısa zamanda orada hakimiyetin sağlanması ve barışın tesisis edilmesidir !

Şüphemiz yok ki Silahlı Kuvvetlerimiz de bunu yapacak güce ve imkana sahiptir.

Allah yar ve yardımcıları olsun.

Bu duygu ve düşüncelerle ;

Şehitlerimize Allahtan Rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dilerim. Şanlı ordumuza başarılar, birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek tamamlamasını dileriz.