Saadet Partisi Dilovası İlçe teşkilatı 'Sevgi Yürüyüşü' gerçekleştirdi. Sevgi Yürüyüşüne ilgi yoğun olurken Saadet Partisi Dilovası Belediye Başkan adayı Hasan İnci, vatandaşları selamlayarak sevgi yürüyüşü gerçekleştirdi.

Dilovası'nda özellikle Dilovası kurucu belediye başkanı merhum Ercan Dalkılıç'ın sevenlerinin kenetlendiği Hasan İnci, yürüyüş sırasında vatandaşlara çiçekler dağıttı.

Saadet Partisi Dilovası İlçe Başkanı Erkan Bilikli, Saadet Partisi Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı ve meclis üyesi adayı Ozan Yasin ile belediye meclis üyesi adaylarının eşlik ettiği Saadet Partisi Dilovası Belediye Başkan adayı Hasan İnci, bölge halkı tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı.

''SAADET PARTİSİ BEKLENENDİR''

Sevgi yürüşü sonrası sosyal medya hesabında paylaşımda bulunan Saadet Partisi Dilovası İlçe Başkanı Erkan Bilikli ''Saadet Partisi beklenendir. Seçime sayılı günler kala ziyaretlerimizi son sürat sürdürüyoruz. Bugün uğradığımız esnaf kardeşimiz gibi nice kardeşimiz yolumuzu gözlüyor. Durmadan, yorulmadan son güne son saate kadar ulaşabildiğimiz kadar insana ulaşacak, dokunabildiğimiz kadar insana dokunarak kendimizi anlatacağız. Daha İyi Bir Yaşam Senin Hakkın Dilovası'' ifadelerinde bulundu.