Dilovası’nda geniş bir kitlenin sevgisine sahip olan Dilovası eski Belediye Başkanı ve AK Parti Dilovası Belediye Başkan Aday Adayı Halit Yaşar'ın, AK Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Hamza Şayir'in çıkmasıyla Dilovası’nda nasıl bir yol izleyeceği siyaset kulislerinin en çok konuşulan konusu olmaya devam ediyor.

Hamza Şayir ve dolayısıyla AK Parti’ye karşı durarak bağımsız aday mı olacak yada Dilovası’nda muhalefet isimlerinden birilerini mi destekleyecek? Sorusu Dilovası’nın en çok konuşulan gündemi olmaya devam ediyor.

Dilovası siyasetinde yön verici kimliği ile tanınan Halit Yaşar hemen hemen her gün farklı yerlerde Dilovalılar ile nasıl bir yol izleyeceği konusunda  istişarede bulunmaya devam etti.

Bugün Muallimköy’de öğretmenler evinde Dilovası’nın önde gelen ailelerinin temsilcileri ve AK Parti Dilovası Belediye Başkan Aday Adaylarından Nihat Yıldırım, Ercan Güneş, Ekrem Meral ve AK Partililerin yakından tanıdığı çeşitli ulusal kanallarda yer yer seçim analizleri yapan Titiz Araştırma Şirketinin sahibi araştırmacı yazar Ali İhsan Adıgüzel ile beraber nasıl bir yol izlenmesi gerektiği konusunda Halit Yaşar bilgiler aldı.

Salonda bulunanların yarı yarıya karşı görüşleri olduğu gözlenirken, Halit Yaşar kararını yarın saat 17:00’de sevenleri ile AK Parti Dilovası ilçe binasında açıklayacağı öğrenildi.

İzlenimlerimize göre Halit Yaşar destekleyenleri ile beraber AK Parti Dilovası Adayı Hamza Şayir'e destek verecekler.