AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek ve Başkan Yardımcısı Mehmet Uzunoğlu önceki gün AK Parti Dilovası İlçe teşkilatına gelerek seçim çalışmalarını inceledi. İlçe Teşkilatı toplantı salonunda AK Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Ali Toltar, AK Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut, belediye meclis üyesi adayları ve SKM yönetimi ile bir araya gelerek toplantı yaptı.

 DİLOVASI KÜÇÜK ANADOLU

Seçim çalışmaları hakkında bilgi alan Civelek, yaptığı açıklamada “Dilovası bizim için çok önemlidir. Dilovamız diğer ilçelerimize benzemez, buranın yapısı nedeniyle her zaman yakın ilgi isteyen bir ilçemizdir. Adeta küçük Anadolu’dur. Dilovası’nı yakın markaja alacağız. Anadolu insanının sıcaklığını burada yaşıyoruz. Bizde bunu bildiğimiz için bundan öncede bundan sonrada hep yakından ilgilenmeye çalışıyoruz. Seçim çalışmaları sürecinde de birebir tüm Dilovası halkına ulaşacağız. Kapı kapı dolaşacağız ve hizmetlerimizi anlatacağız.

 HEVESLERİ KURSAĞINDA KALACAK

AK Parti kadrolarının hizmet seferberliğini Dilovası’nda devam etmesi için güçlü bir ekip oluşturduk. Belediyecilikte tecrübeli Belediye Başkan adayımız Ali Toltar ve genç dinamik meclis üyesi adaylarımız ile 30 Mart sonrası hizmete devam edeceğiz. Halkımız bu kadroya sahip çıkacaktır. Dilovası’nda seçim kazanmayı düşünenler de hayal göreceklerdir. Hevesleri kursaklarında kalacaktır. Halkımızın desteği ile 30 Mart akşamı “Durmak yok, Yola devam” diyeceğiz. Dilovası halkına güveniyorum.”dedi.