Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman ve eski Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım 30 Mart Yerel Seçimler öncesi Ak Parti Belediye Başkan Adayı Ali Toltar'a destek amaçlı Seçim çalışmalarına start verdi.

30 Mart Yerel Seçimlerinde Ak Parti Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'a seçim kazandırmak için kolları sıvayan Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman ve eski Ak Parti Dilovası ilçe Başkanı İlhan Yıldırım, sabah saatlerinde Ak Parti Dilovası İlçe Teşkilatına gelerek Seçim Koordinasyon Merkezi ( SKM ) programlarına dahil olup Dilovası'nda 2. Ak Parti dönemini yaşatmak için tüm gücü ile çalışacaklarını belirttiler.

BİZ AK PARTİLİYİZ

Dilovası   Ak Parti  yönetim ile adeta yeniden inşa edildiğini belirten Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman;"Gün birlik ve beraberlik günüdür. Gün kenetlenme günüdür. Aday adaylığı sürecinde hep şunu vurguladım. Biz AK Partiliyiz. Başbakanımızı hiçbir zaman yalnız bırakmayacak ve onun yolunda ilerleyeceğiz. Bugünde aynı sözümüzdeyiz. Hayatım boyunca hiç geri adım atmadım, bugünde atmam. Ali Toltar bey’de bizim kardeşimiz. Ali Toltar beyin de başarılı olacağına inanıyorum, İnşallah birlik ve beraberlik içersinde fitne ve fesada geçit vermeden kenetlenerek bayrağı size devrederiz. Bizim derdimiz bir, yolumuz bir, davamız birdir. Tek üzülebileceğim nokta seçimi kaybetmemiz olur onun dışında ben olmasam da içimizden bir kardeşimiz olacak. İlçemiz de Ak Parti bayrağının dalgalanması için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Durmayacağız devam edeceğiz ve Dilovası halkının daha mutlu yaşaması için her zaman çalışacağız. İnşallah kenetlenerek seçimi alacağız.”dedi. 30 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde, Ak Parti Dilovası olarak Sayın Başbakanımıza yakışır şekilde en yüksek oy ile seçimi kazanacağımızdan da hiçbir şüphem yok. Ne olursa olsun biz Ak Parti’liyiz ve Ak Parti’nin bayrağını daha yükseklerde dalgalandırmak için bir aradayız. 30 Mart da Dilovası’n da büyük bir oy farkı ile seçimi kazanarak başbakanımıza güzel bir selam gönderelim” dedi.

NEFERİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİM

Dilovası Halkı Ak Parti Döneminin ilçemize kazandırdığı hizmetleri gördüğünü belirten Ak Parti Dilovası Eski İlçe Başkanı İlhan Yıldırım; " Parti büyüklerimin bir başka partili arkadaşımın isminde karar kıldılar. Bu karara da saygım var. Bizim partimizde halka hizmet vardır. Ne şekilde hizmet edeceksem o şekilde partimin neferi olmaya devam edeceğim." dedi.

BİZ BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE

Ak Partimizde birlik ve beraberliğin bozulmayacağını ve aday adayı arkadaşlarının desteklerinden dolayı mutlu olduğunu belirten Ak Parti Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar," Gün birlik ve beraberlik günüdür, bu yarış bir bayrak ve hizmet yarışıdır. Biz birlik ve beraberlik içerisinde bu yarışa devam edeceğiz ve Ak Parti bayrağını daha yükseklerde dalgalandıracağız. İnşallah hep beraber alnımızın akıyla seçimi kazanacağız " dedi.

SEÇİMİ KAZANACAĞIZ

AK Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Ali Toltar’ın ardından konuşan, Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, birlik beraberlik içinde seçimi kazanacaklarını belirtti.