Olay, dün öğlen saatlerinde Dilovası Adnan Kahveci Parkı’nda oturduklarını söylenen 3 arkadaş arasında bilinmeyen bir sebepten tartışma çıktı.

Kamil Arıkan'ı (36) boğazından bıçaklayarak öldüren, Vahit B.'ı (27) ise göğsünden bıçaklayan Murat A. (24) ifadesinde 2 kişinin kendisine uyuşturucu kullandırdıktan sonra tecavüz ettiklerini, kaydettikleri görüntü ile kendisini tehdit ettiklerini iddia etti.

Murat A. ifadesinde, Vahit B.’tan uyuşturucu satın alarak kullandığını, 2-3 ay önce Vahit B. ’tan bonzai satın aldığını, birlikte uyuşturucuyu kullandıklarını ve bayıldığını belirterek, kendine geldiğinde Vahit B.’ın kendini ayağa kaldırdığını, kendisinin kemerini bağlamaya çalıştığını ve makatındaki ağrı nedeniyle kendisini tecavüz ettiklerini anladığını söyledi.

Kendisine tecavüz edilirken çekilen görüntüleri izlettiğini söyleyen Murat A., kendisinden 400 TL istediğini, Kamil Arıkan’ın da aynı şekilde kendisini tehdit ederek cep telefonunu aldığını, arkadaşlarının tecavüz olayıyla ilgili kendisine imalarda bulunduğunu iddia etti.