AK Parti’nin 2023 seçimlerine start verdiği bu günlerde Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ile işi çok zor gibi görünüyor. Anketler ve sosyal medya kullanıcıları Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'in görevi devir aldığı Ali Toltar'ı mumla arattığını konuşuyor..

Merhum gazeteci Ramazan Arslan'ın oğlu Reşat Arslan geçtiğimiz gün sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım ile reklam ve şov yapmaktan kendisini alıkoyamayan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'i isim vermeden bir önceki dönem Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ile kıyasladı..

DİLOVASI'NA SON 20 YILDA GELMİŞ EN İYİ BELEDİYE BAŞKANI TOLTAR

Reşat Arslan ''Sayın Ali Toltar’ı seversiniz, sevmezsiniz. Dilovası için bir hizmeti olmuştur, olmamıştır. Eksikleri olmuş mudur? Muhakkakki eksikleri vardı. Lakin nezdimde, Dilovası’na son 20 yılda gelmiş en iyi, yardım sever, mütevazi ve samimi Belediye Başkanı Sayın Ali Toltar olmuştur. Not: Sayın Ali Toltar’ın en büyük eksiği egoist olmaması ve reklam kabiliyetinin zayıf olmas'' paylaşımı ile 41havadis.com'un 23 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirdiği “Dilovası Ali Toltar'ı Özledi mi?'' araştırmasının sonuçlarını destekleyen bir açıklamada bulundu.

GELEN GİDENİ ARATTI

22 Ekim 2021 günü saat 11:55'de başlattığımız “Dilovası Ali Toltar'ı Özledi mi?'' anketimiz 23 Ekim 2021 günü saat 11:55'de son bulmuştu. Geçerli sayılan bin oyun, 221 oyu ''Evet'' Ali Toltar'ı özledik seçeneğini seçerken, vatandaşların 107'si ''Hayır'' seçeneğini seçti. En çarpıcı sonuç ise üçüncü seçenecek olan ''Gelen Gideni Arattı'' seçeneği. (anketin sonuçları için tıklayın)

HAMZA ŞAYİR, ALİ TOLTAR'I ARATIYOR!

672 kişinin tercihi ''Gelen Gideni Arattı'' seçeneği ile reklam ve şov yapmaktan kendisini alıkoyamayan ve Dilovası’na, belediyenin öz kaynaklarında hiçbir hizmet yapamayan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, önceki dönem Dilovası Belediye Başkanı olan Ali Toltar'ı mumla aratıyor.