Dilovası Belediyesi kadroları aile üyeleri ve yakınlarıyla dolu. Kamuoyu büyük tepki gösterirken, makamları kapan aile üyelerinin akrabalarının yaptıkları işlerde tüm dikkatleri üzerine çekiyor.

Dilovası Belediyesi Fen İşleri Müdürü Halil Turgut ve babası olan meclis üyesi Burhan Turgut'un ismini vermeden yüklenen CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir oldukça dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Aydemir yaptığı paylaşımda belediyede bir meclis üyesinin tüm ballı kaymaklı ihaleleri aldığını söyleyerek çeşitli sorular yöneltti.

MÜDÜR TÜGVA’NIN BAŞINDA
İşte Başkan Aydemir’in o paylaşımı: “Belediye işi , gönül işi şeffaf belediyecilik bu olsa gerek Bir belediye düşünün ki ; Belediye Meclis Üyesi her komisyonda aktif rol alır ve hep muhalefeti görünce yemin eder: ‘Ben asla haksızlığa imza atmayacağım, ben hacdan yeni geldim.’ der. Aynı meclis üyesi ne kadar ballı kaymaklı iş varsa o alır. Aynı zamanda oğlu Fen İşleri Müdürü. Müdür bey TÜGVA’nın başında ,babası meclis üyesi. Bu güç, kudret ve yetkiye kim bu kadar sahip? Dilovası kamuoyu adına ben de çok merak ediyorum.”