Dilovası'nda her gün onlarca çocuğun oyun oynadığı parkın hali içler acısı durumda...

Konu hakkında sosyal medya hesabında sitem eden Saadet Partisi Dilovası İlçe Başkanı Erkan Bilikli, ''Belediye başkanlığı makamı reklam ve şov makamı değildir, hizmet makamıdır'' ifadeleriyle Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'e yüklendi..

Bilikli'nin o açıklaması;

Çocuklara değer veren başkan! Öyle mi? Gelin hep beraber Turgut Özal Mahallesi’ndeki parka göz atalım.


Daha önce medyaya boy boy fotoğraflar verip şov yapan belediye başkanı, arabasını satıp çocuklara kırtasiye malzemesi almasıyla gündeme gelmişti.
Diğer yandan dönüp Turgut Özal mahallemize bakalım. Kömürcüler ve pislik akan bir derenin arasına sıkışmış emekçi bir mahallemiz... Adeta sanayinin sillesini yemiş. Bu güzide mahallemizde 50 m2 alana sahip sadece bir adet çocuk parkı var. Evet yanlış duymadınız BİR! Rakamla 1...

PARKIN HALİ SİZLERİ UTANDIRMIYOR MU?
Çocuklara verdiği değerle gündeme gelen fotojenik başkanımız acaba bu bilgiye sahip mi? Hadi diyelim ki koskoca mahalleye bir adet parkı yeterli gördünüz. Peki bu yegane parkın hali sizleri utandırmıyor mu? Şu parkın haline bakın aynı diğer mahallelerde olduğu gibi Rezil rüsva! Burada çocuğunu gönül rızası ile oynatacak kimseyi bulamazsınız.

REKLAM VE ŞOV..
Belediye başkanlığı makamı reklam ve şov makamı değildir, hizmet makamıdır. Halkın sizden beklentisi çalışıp ilçeyi kalkındırmanızdır. Her gün Dilovası’nın fotoğraflarını çekip envai çeşit fotoşop programı ile düzenlediğiniz manzara fotoğraflarınız ancak dışarıdaki insanları kandırır. Dilovası’nın hali göz önündedir. Kimse kimseyi kandırmasın.